Inspiratie voor het tofste kinderfeestje gewoon in huis 

Het bedenken van een leuk kinderfeestje kan soms nog een behoorlijke uitdaging zijn. Vooral als je geen zin hebt om er met een hele groep kinderen op uit te trekken. Gelukkig kan je ook voldoende leuke kinderfeestjes geven die zich gewoon bij jou thuis afspelen. Zo kun je bijvoorbeeld een springkussen huren. Dit is vooral leuk voor de echte kleintjes. Ze kunnen hier zich uren op vermaken en raken zo ook nog eens op een goede manier hun energie kwijt. Na twee uurtjes springen een stukje taart en het feestje is compleet. Kijk eens op internet als je zo’n springkussen wilt huren.  

Alle energie eruit en competitie op de stormbaan 

Op internet bieden namelijk meerdere bedrijven dit soort springkussens aan. Je hoeft alleen maar een springkussen te reserveren of een belletje te plegen naar het desbetreffende bedrijf. Vervolgens zullen zij het springkussen voor jou opzetten. Zo heb je geen gedoe en geen stress. Één van de makkelijkste kinderfeestjes ooit, maar toch super leuk. Heb je nou wat oudere kinderen, maar spreekt het idee van een springkussen huren je wel aan? Dan kan je ook een  stormbaan huren. Dit zullen veel oudere kinderen ook erg leuk vinden. Vooral als je er een wedstrijdje van maakt en de kinderen in twee teams kunnen strijden om een prijs.  

Zoete lekkernijen koken en eten 

Heb je geen plek voor zo’n groot opblaasbaar object in je tuin, dan kan je ook op andere manieren een makkelijk en leuk kinderfeestje bij jou thuis organiseren. Veel kinderen houden van lekker eten en dan voornamelijk zoete lekkernijen. Het is daarom ook een leuk idee om een high tea te organiseren als kinderfeestje. Dit is erg gezellig en hartstikke lekker. De kinderen kun je zo uren vermaken. Je kan dit zelf voorbereiden of een catering inschakelen om de high tea voor de kinderen te maken. Zet je ze liever zelf aan het werk? Dan heb je meteen een leuke activiteit geregeld, namelijk koken.  

Een reptielen feestje in de woonkamer 

Zijn de kinderen niet zo van het koken en dacht je er maar aan om een dierentuin te bezoeken? Ook hier kan je een huis variant van maken. Zo heb je namelijk een bedrijf dat zorgt voor verschillende reptielen. Deze reptielen kun je naar jouw huis laten komen met iemand die de beesten verzorgt en veel over ze kan vertellen. Sommige reptielen mag je zelfs aanraken. Dit is een ontzettend gaaf kinderfeestje, omdat de kinderen super dicht bij de dieren kunnen komen en er bovendien ook nog wat van leren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *